Innovatief instappen
op elk niveau.

Innovatief instappen
op elk niveau.

Rentbusters faciliteert in mobiele perrons voor zowel permanente als tijdelijke situaties die het halteren voor vrijwel iedereen toegankelijk maakt.

Wij werken o.a. voor:

Logo Breng
Logo Gemeente Arnhem
Connexxion Logo
Logo HTM

Ons modulaire 
perronsysteem

De bovenzijde is bekleed met anti-slip aluminium traanplaat. Per volledig perron assisteren twee geleidezuilen de chauffeur om goed te halteren. Tevens vormen deze een duidelijke signalering voor de overige weggebruikers. Het hellende entreedeel, sluit aan op de drie overige zijden van het perron en overbrugt probleemloos de afstand van maaiveld tot de bovenzijde van het perron.

Breed

257 x 200 cm
Hoogte instelbaar: 15 tot 22 cm    

Smal

130 x 200 cm
Hoogte instelbaar: 15 tot 22 cm    

  • Innovatief

    De Al-pron is een innovatieve manier om te voorzien in zowel permanente als tijdelijke bushaltes, ontstaan door toenemende vraag vanuit de OV-branche.

  • Een oplossing op elk niveau

    Iedere Al-pron kan in hoogte versteld worden en is bekleed met een anti-slip traanplaat. Door de twee hellende zijden is de Al-pron ook toegankelijk voor mindervalide personen.

  • Snelle service

    Snelheid en adequaat handelen zijn essentieel in de OV-branche. Het is daarom mogelijk om binnen twee werkdagen uw Al-pron op locatie geplaatst te hebben..

Contact opnemen met ons?

Contact opnemen met ons?

"*" geeft vereiste velden aan